V sredo na okrogli mizi v Mestni občini in v nedeljo na Rožniku - nas pridete pogledati?

23. februar 2016 - Preteklo nedeljo se je ekipa naših prostovoljcev skupaj s ponudnikom s kmetije Prebil odpravila na bližnji Rožnik, kjer so nam v gostilni Rožnik prijazno odstopili prostor za predstavitev našega projekta, mi pa smo poskrbeli za degustacijo in pokušino dobrot nekaterih naših ponudnikov. Vse mimoidoče smo informirali o našem projektu in bili prijetno presenečeni nad pozitivnim odzivom, saj smo pridobili kar nekaj novih članov, srečali pa smo tudi nekaj naših stalnih. Prijetno smo pokramljali in si izmenjali nekaj mnenj. Dan smo preživeli v dobri družbi in naredili nekaj dobrega za naš projekt, ki se med Ljubljančani in okoliškimi prebivalci kar lepo “prijemlje”.

Znova bomo v družbi nekaterih naših ponudnikov na Rožniku v nedeljo, 28. februarja (seveda v primeru lepega vremena), nas pridete pogledati, da tudi z vami malo pokramljamo?

To sredo, 24. februarja, smo med drugim tudi vabljeni na dogodek v organizaciji Mesten občine LjubjjanaMOL-a, ki je naš projekt prepoznala kot primer dobre prakse na področju samooskrbe. V sklopu projekta Ljubljana - Zelena prestolnica Europe 2016 organizira okroglo mizo s tega področja, v okviru katere se bodo predstavile različne vsebine in primeri dobrih praks – tudi mi. Prav lepo vabljeni vsi, da se nam pridružite na dogodku, ki se bo zgodil torej v sredo 24. februarja 2016 ob 16. 00 uri v Veliki sejni dvorani v Mestni hiši v Ljubljani. Če pa se boste prihodnjo nedeljo mudili na Rožniku, imamo veselo novico – ponovno nas boste našli v bližini gostilne! Se vidimo!

Prijava na e-novice

Facebook