SKUPINSKI NAKUPI: Včlani se in prihrani!

1. Vpis v skupino 

Za začetek se morate vpisati v skupino in sicer tako, da izpolnite e-prijavo oziroma se registrirate v skupino prek spleta s klikom na povezavo včlanitev v skupino.

Le registrirani člani imajo pravico naročati izdelke po znižani skupinski ceni! Vsi člani, ki se na novo vpišejo v skupino, imajo na voljo začasno brezplačna.

Več informacij v zvezi z registracijo si lahko preberite v navodilih za uporabo spletne naročilnice.

2. Nabor oz. seznam ponudbe

Po uspešni registraciji se lahko vsak prijavi v sistem skupinskega naročanja, kjer bo pod zavihkom ponudba prejel seznam vseh ekoloških in lokalnih živil različnih ponudnikov, kjer smo poleg kvalitete ponudnika upoštevali tudi certificiranost in ugled proizvajalcev.

3. Vstop v spletno naročilnico

Med ponudbo različnih ekoloških in lokalnih živil si izberete poljubne artikle in jih naročite v okviru sistema za skupinsko naročanje – za točnejše informacije si preberite navodila za uporabo spletne naročilnice. Skupinsko nakupovanje poteka predvidoma vsak teden od srede do nedelje  le takrat se zbirajo naročila vseh članov.

Skupinsko naročanje v ponedeljek in torek ni mogoče, zato si takrat ni mogoče ogledati seznama ponudbe izdelkov, ki so na voljo. Naj poudarimo, da se seznam vseh izdelkov na tedenski ravni nadgrajuje in posodablja. Določeni izdelki so tudi sezonski (npr. sadje in zelenjava), tako da lahko cena in količina temu primerno nihata.

Več o skupinskem naročanju si lahko prebereš v zavihku Naročilo in prevzem.

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu narocanje@nakupujmoskupaj.si oziroma na telefonski številki 040/552-836. Člani skupine naročamo živila v poljubnem časovnem okviru glede na lastne potrebe. Ni torej  potrebno naročati živil vsak teden, je pa priporočljivo, da vsak v skupini opravi nakup vsaj enkrat mesečno.

Prijava na e-novice

Facebook