Prva degustacija

Pretekli teden smo ob prevzemu za vas pripravili malo presenečenje. Velikokrat se zgodi, da nam zmanjka idej, kaj naročiti, zato se nekako kar držimo tistega stalnega ali po domače rečeno "preverjenega". Ker pa imamo v ponudbi, poleg teh ki jih naročate, še en kup drugih živil, smo se odločili, da vam pripravimo degustacijo. 

Hruške, češnje, maline, vloženi šparglji, marelice in odlično pecivo narejeno iz artiklov ponudbe društva, okusno je bilo! Ker je vsem članom v interesu uživati lokalno sadje in zelenjavo, smo se odločili da to ne bo naša zadnja degustacija. No seveda ne bodo degustirali le sadja in zelenjave. Članica Maja je na primer za prvo degustacijo sama pripravila malo za posladkati in tudi v prihodnje bo tako. Ne želimo biti le posrednik med člani ter ponudniki, temveč bi radi z vami delili čim več izkušenj tako s področja zdravega prehranjevanja, kot zdravega načina življenja na sploh. 

Za vse tiste, ki ste naše crklanje z dobrotami zamudili, objavljamo fotodokumentacijo peciva :). Vam je žal, da vas ni bilo, ker je videti tako okusno? Saj tudi je bilo! Ampak ne skrbite, tudi v prihodnje vam bomo pripravili degustacije z različimi artikli ponudbe Eko TIMA. Če pa imate vi malo kuharske žilice v sebi, v kar ne dvomimo, pa vas vabimo, da ob naslednjem prejemu naročila tudi sami prinesete svojo kuharsko specialiteto in jo delite z nami. 

 

Prijava na e-novice

Facebook