Predstavitve ponudnikov na degustacijah

Prva tovrstna pokušina bo potekala že danes, torej v petek. 21.februarja med 13h do 18h, na voljo pa bodo izdelki naslednjih ponudnikov:

- orehi in izdelki iz orehov kmetije Kauran
- eko jabolka topas kmetije Jeličič
- + še kakšno presenečenje!
 

Kot rečeno, si bo naša ekipa tudi v prihodnje prizadevala, da bolje spoznate čim več naših ponudnikov, zato bo namen naših degustacij predvsem predstavitev posameznik ponudnikov in njihovih izdelkov, katere seveda vsebuje tudi naša ponudba. 

In kar je še bolj pomembno – če boste nad izdelki navdušeni in jih boste želeli naročiti/kupiti, boste to lahko tudi storili na licu mesta ob pokušini.

Današnji prevzem (govorimo torej o petku, 21. februarja 2014) bo posvečen orehom, zato smo ta teden poimenovali kar 'teden orehov'.

Se vidimo, kajne?

p.s. S tistimi, ki ste danes naročili pakete, se tako ali tako vidimo. Zelo vljudno pa vabljeni tudi tisti, ki danes nimate naročenega nobenega 'paketa', pa bi želeli preizkusiti dobrote nekaterih naših ponudnikov.

p.p.s. Degustacija in prevzem paketov po novem poteka v spodnjih prostorih društva, le sledite oznakam in zagotovo boste prišli na cilj:)

Prijava na e-novice

Facebook