Odhajamo na dopust ... vrnemo se 16. avgusta!

Vse člane obveščamo, da v času poletnih dopustov skupinsko nakupovanje žal ne bo mogoče. Razloga za takšno odločitev sta predvsem odsotnost nekaterih ponudnikov in pa seveda tudi članov. 

Ponovna naročila bomo predvidoma začeli zbirati v času od 16. avgusta do 20. avgusta (med petkom in ponedeljkom do 12h!).

Medtem pa se lahko še vedno vpišete v skupino, če tega še niste storili (izpolnite obrazec na levi). Več informacij o projektu najdete na trenutni spletni strani www.nakupujmoskupaj.si.

Za vsa morebitna vprašanja v povezavi z dopusti ali pa v povezavi s samim projektom nasploh, smo dosegljivi na elektronskem naslovu narocanje@nakupujmoskupaj.si oziroma na telefonski številki 040 552 836


Tako tistim, ki se že ali pa se še boste sproščali na obali, kot tudi tistim, ki ostajate doma, želimo prijeten dopust. Ne pozabite na našo facebook stran in na spletno stran www.nakupujmoskupaj.si kjer vedno lahko izveste za kakšen nov recept in idejo ali pa kaj novega in zanimivega o naših živilih in projektu nasploh.

                     Vaš EkoTIM

 

Prijava na e-novice

Facebook