Člani EKO Tima in *Anina zvezdica* - "Podaj svojo dlan"

Dragi EKO Timovci,

zagotovo vsi poznate zvezdico Ano, srce dobrodelnega zavoda Anina zvezdica. Ana je že od malih nog vedela, da je dobrodelnost tako rekoč njeno poslanstvo. Vse skupaj se je začelo leta 2010, ko si je za svoj rojstni dan zaželela, da ji prijatelji namesto daril prinesejo hrano. Kot pravi je že prvi odziv presegel vsa njena pričakovanja in že takrat je uspešno polepšala dan kar 37 družinam.

Zakorakali smo v praznično obarvan mesec december in čas je za obdarovanje ter druženje z našimi najdražjimi.

Obdarovanje pa je lahko različni oblik, barv in velikosti in zakaj to ne bi bila pomoč družinam v obliki hrane z daljšim rokom uporabe. Slovenci smo velikokrat pokazali, da znamo stopiti skupaj in tudi tokrat je čas za to.

Med 25. novembrom in 20. decembrom 2013 poteka že 7. akcija Anina Zvezdica - "Podaj svojo dlan".

Tudi člani Eko TIMA podpiramo takšne projekte, sploh ko gre za pomoč tistim, ki jo res potrebujejo.

Zato bo v temu času v naši sprejemnici ob prevzemih (petki in sobote) košara, kjer boste lahko tudi vi, naši člani, pustili hrano za Anino Zvezdico. Seveda je hrana lahko kupljena drugje in ne ravno pri Nakupujmo Skupaj, ampak ker so med družinami, ki potrebujejo pomoč tudi nekateri, ki so npr. alergični na določeno hrano, lahko podarite seveda tudi naše izdelke.

Torej, kakršna koli hrana z daljšim rokom uporabe je več kot dobrodošla!

Ob koncu akcije, ko bomo zbrali čim več hrane, pa bomo skupaj odšli na glavno zbirno mesto Anine zvezdice v BTC - dvorana 18, in podarili hrano. Tudi tu ste lepo vabljeni, da se nam pridružite, saj bomo hrano podarili kot člani Eko TIMA.

Seveda pa ne pozabite, da lahko hrano prinesete tudi sami vsak ponedeljek, sredo in petek med 16.00 in 18.00 uro in tako pomagate.

 

*** Dajmo skupaj polepšati praznike tistim, ki potrebujejo našo pomoč in jim podajmo svojo dlan. ***

Več o Anini zvezdici si lahko preberete na spletni strani Anina zvezdica.

Prijava na e-novice

Facebook